Stanković: Umjesto da pomogne obitelji Drobac, premijerki Kosor važnija povrijeđena taština

"TUŽAN sam zbog toga, zaista sam tužan", reagirao je voditelj emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković u izjavi za Index govoreći o mogućnosti da bi premijerka Jadranka Kosor zbog njegove emisije mogla tužiti HRT-a.

Podsjetimo, prigodom gostovanja nesuđenog predsjednikova savjetnika Drage Pilsela u emisiji Nedjeljom u dva ponovno je aktualizirana priča o kupnji stana premijerke Kosor, a ponovljen je prilog HTV-a o braći Drobac, nekadašnjim vlasnicima stana u kojemu danas živi predsjednica Hrvatske vlade. Kao što je poznato, odvjetnici Jadranke Kosor poručuju da je "Stanković sudbinu jedne nesretne obitelji povezao izravno s gospođom Kosor, konstruirajući tezu da je obitelj Drobac izbačena iz stana u Zagrebu kako bi gospođa Kosor uselila u isti".

"Prilog o obitelji Drobac bio je na tragu čovječnosti, da se tim ljudima na neki način pomogne, ali neugodno me iznenadilo da umjesto čovječnosti danas govorimo o povrijeđenim taštinama", rekao je Stanković dodajući kako su u prilogu HTV-a vrlo jasno prikazani teški uvjeti u kojima živi Momir Drobac.

"Iz priloga je jasno da oni nemaju već sedam godina dovoljno novca da bi plaćali vodu, struju i imali za osnovne potrebe, no umjesto pomoći toj nesretnoj obitelji mi sada govorimo o povredi časti. Zaista sam tužan", zaključio je na kraju Stanković.

Pročitajte više