OTKRILI SMO HDZ i HNS imaju nešto zajedničko - svima vam žele samo dobro

Foto: Hina

OTKRILI smo što je to zajedničko HNS-u i HDZ-u, novim partnerima u hrvatskom teatru političkog apsurda. Oboje svima nama žele samo dobro. Hvala im, ali možda bi bilo bolje da nam to ne žele.

Tako su govorili Plenković i Vrdoljak

Do završetka lokalnih izbora premijer Plenković je ponavljao kako će "o suradnji s HNS-om nakon drugog kruga". Ipak, nije propustio podsjetiti koliko mu je važna dobrobit zemlje.

"Dobrodošli su oni koji se žele priključiti projektu političke stabilnosti, gospodarskog rasta i razvoja, pravne sigurnosti i društvene solidarnosti, odnosno programu vlade", govorio je premijer.

“Dat ću sve ostavke ovoga svijeta ako će Hrvatska biti bolja. Nema cijene za bolju Hrvatsku u mojoj političkoj karijeri", govorio je sada već bivši šef hrvatskih narodnjaka, Ivan Vrdoljak, kada je na dnevni red došla tema njegove ostavke zbog koketiranja s HDZ-om.

"Želimo dobro Hrvatskoj"

"Mi želimo dobro Hrvatskoj, želimo ići naprijed, imati otvoreno i kvalitetno društvo. To nam je glavni cilj", rekao je Predrag Štromar sinoć nakon što je objavljeno da će njegov HNS, nakon svega, dati podršku HDZ-ovoj vladi.

"Za HNS je najbolja opcija napraviti bolje društvo u Hrvatskoj", zaključio je Štromar sinoć.


S njim se slaže i potpredsjednik HNS-a, Srđan Gjurković.

"Zadaća politike je da doprinosimo boljitku države. S ovim odlukama koje su donesene to možemo", opravdavao je odluku Središnjeg odbora stranke, koja nije naišla na odobravanje čak ni kod cjelokupnog članstva narodnjaka.

I HDZ vam želi dobro

"Ako ćemo gledati interes države te nacionalnu i političku stabilnost i nastavak gospodarskih trendova i reformi, onda moramo zatomiti uskostranačke osobne interese, moramo razmišljati odgovorno i ponuditi suradnju svima onima koji na toj platformi žele nastaviti rad za opće dobro", rekao je HDZ-ov Milijan Brkić sinoć u Otvorenom HRT-a.

I nesposobni HNS koji nije uspio ništa učiniti ni dok je bio na vlasti sa SDP-om, i HDZ, koji je Hrvatsku unazadio na svim poljima, koji je dopustio krađu tijekom pretvorbe, ali je dopušta i gotovo tri desetljeća poslije, Hrvatskoj žele samo i jedino - dobro.

Pročitajte više