Strava na Srebrnjaku: Ubojica 17-godišnjakinje preminuo u bolnici

JUTROS oko 7.05 sati u ulici Srebrnjak u Zagrebu ubijena je 17-godišnja N.D., doznajemo iz zagrebačke policije. Za ubojstvo je odgovoran 25-godišnjak Andrija J. koji je nakon zločina pucao sebi u glavu, te je nekoliko sati kasnije umro u KBC-u Zagreb, gdje su se liječnici satima borili za njegov život.

Na redovnoj konferenciji za medije PU zagrebačke rečeno je da motiv zločina još nije utvrđen, a pretpostavlja se da su djevojka i ubojica ranije bili u vezi.

Kako neslužbeno doznajemo, ubijena djevojka ujutro je krenula u školu, ali ju je nekoliko metara od kuće, kolika je udaljenost od kuće do autobusne stanice, dočekao bivši dečko i na nogostupu je ubio pomoću pištolja.

U šturom policijskom priopćenju navodi se da je na istom mjestu, kod kućnog broja 166, 25-godišnjak pokušao izvršiti samoubojstvo.

Kriminalisti na mjestu događaja vrše očevid. Na ulici smo vidjeli nekoliko šokiranih susjeda koji su s nevjericom primili informaciju o stradavanju 17-godišnjakinje. Baka ubijene djevojke sa suzama u očima i bez riječi je gledala prema mjestu ubojstva i prema policajcima.

Promet ulicom Srebrnjak obustavljen je od 7.35 sati i to od broja 80 do kraja ulice odnosno do Bijeničke ceste.

R.I.
Foto: K.H.

Pročitajte više