Strava u SAD-u: Muškarac od 120 kg igrao video igre sjedeći na sinu dok se dječak nije ugušio

Screenshot: YouTube/ ABC Action News

MUŠKARAC težak preko 123 kilograma optužen je za ubojstvo nakon što je navodno sjeo na svog šestogodišnjeg sina i ugušio ga jer je bio neposlušan, piše Independent.

Obiteljskoj stravi na Floridi svjedočio je sedmogodišnji brat umrlog dječaka koji je istražiteljima rekao da je dječak umro kad ga je otac zgnječio.

Policija je objavila da su James "Rick" Dearman i njegova djevojka, Ashley Cole, djeci rekli da odu u krevet oko 7:30, ali dječaci ga nisu poslušali. Za kaznu je obojici dječaka naložio da stoje okrenuti prema zidu, ali je mlađi navodno nastavio gledati oca i djevojku koji su igrali video igre.

Pomahnitali otac potom je svom težinom sjeo na nesretnog dječaka i nastavio igrati video igre, zanemarivši dječakovo vrištanje. Nakon nekog vremena ustanovili su da se dječak više ne miče, zvali su prvu pomoć i pokušali oživjeti dječaka, ali već je bilo prekasno. Dok je Dearman zvao prvu pomoć, njegova djevojka otrčala je u garažu moliti.

Hitna pomoć je stigla u kuću u Englewoodu nešto poslije deset sati i odvela dječaka u bolnicu gdje je proglašen mrtvim. Dearman je zatvoren, a određena mu je jamčevina u iznosu od milijun dolara.
 

Pročitajte više