Studenti FER-a uzvratili udarac profesorima?

NEPOZNATA osoba, koja je otvorila blog na stranicama Mojblog.hr, a predstavlja se kao student FER-a, reagirala je na javnu objavu imena studenata koji su uhvaćeni pri prepisivanju. Na blogu otkriva navodne poroke svojih profesora i primjere njihove nesposobnosti, a blog je aktiviran u četvrtak popodne.

U trenutku objave ovog teksta stranice Mojblog.hr ne rade zbog, kako se navodi u obavijesti administratora, planiranog održavanja servera.

Najnoviji blog navodno piše student FER-a koji se predstavio imenom "Aferovac".

"FER postaje utočište takvog bezobrazluka. Stajem u obranu svojih kolega koji su stavljeni na stup srama! Ovakvih profesora ima još i spreman sam još objavljivati. Svi koji su na FER-u potvrdit će vam ove informacije. Sramite se, profesori aFERovci!" - stoji u blogu.

Aferovac se zasad okomio na profesora Petra Kneževića, "koji stalno pljuje po fakultetu", zatim na "bahatog profesora" Marka Čupića, "alkoholičara" Vladimira Ćepulića i "tiranina" Luku Korkuta.

Aferovac, unatoč svojoj odrješitosti, nije naišao na potporu kolega FER-ovaca, čemu u prilog idu komentari vezani uz sporni blog. Veliki broj studenata Aferovcu zamjera anonimnost, a neki, bivši i sadašnji studenti, koji su obranu profesora stali punim imenom i prezimenom, nazivaju ga kukavicom koji optužuje druge za vlastitu nesposobnost.

Podsjetimo, FER je nakon blagdana trebao objaviti imena ostalih prepisivača, no objava je odgođena, najvjerojatnije jer se u Agenciji za zaštitu osobnih podataka još uvijek raspravlja o zakonitosti cijelog postupka.

D.R.

Pročitajte više