Supruga Saše Radovića za Index o hapšenju: Sve je to laž, da ne može biti veća

NI PET dana od hapšenja Saše Radovića zbog navodnog reketarenja Ivana Čermaka, ne stišava se buka oko okolnosti pod kojima ga je policija uhitila.

Index je preko posrednika stupio u kontakt s Radovićevom suprugom, koja tvrdi da je "sve laž, da ne može biti veća".

Saša Radović je u srijedu, kaže, otišao od kuće na sastanak oko 14 sati, a kad joj se cijelog dana nije javljao na mobitel, nazvala je i policiju na broj 112.

Policajci su joj, nastavlja, rekli da dođe u stanicu dati izjavu za zapisnik i da nakon toga može početi potraga za njenim suprugom.

Oko 21 sat izašla je sa šogorom pred kuću i krenula na policiju, no u to je vrijeme tamo stiglo pet policijskih automobila, a u jednom je bio i Saša Radović.

Prema verziji njegove supruge, uslijedio je policijski pretres kuće, u kojem je izuzet novac, nekoliko pištolja, meci i sve Radovićeve knjige.

Oko ponoć, svi policijski automobili, zajedno s Nadom i Sašom Radović krenuli su prema Zagrebu i oko tri ujutro stigli u sjedište krim - policije u Heinzlovoj ulici.

Ispitivanje je krenulo iduće jutro od 10 sati, supružnici Radović ispitivani su navodno u odvojenim prostorijama, da bi policija oko 16 sati Nadu Radović pustila na slobodu.

Nada Radović poručuje da ni danas ne zna gdje joj se suprug nalazi, a osoba u remetinečkom zatvoru joj je izjavila da nije na toj lokaciji.

Pročitajte više