Suradnja tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d i Infoforuma d.o.o.

DANA 31. ožujka 2003. tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d. i Infoforum d.o.o. potpisale su memorandum o poslovnoj suradnji.

Suradnja je zamišljena na način da Infoforum kroz svoje aktivnosti u području trgovanja informacijama, organiziranju kongresnih aktivnosti i na Financijskom i e-business Forumu pridonese povećanju prodaje proizvoda i usluga Ericsson Nikole Tesle.

Ericsson Nikola Tesla pružat će Infoforumu usluge svojih proizvoda pogodnih za osnovnu djelatnost Infoforuma i prodaju trećim krajnim korisnicima.

Infoforum će tako ojačati svoju poziciju market lidera za mala i srednja poduzeća glede primjene novih tehnologija u svom poslovanju.

Kao rezultat novonastale suradnje, Infoforum će tržištu kroz uhodane kanale prodaje ponuditi i tečajeve poslovnih vještina iz ponude ETK Trening Centra koji zadovoljavaju visoke svjetske standarde.

Radi se o sljedećim tečajevima:
Vještine komuniciranja i prezentiranja
Vođenje sastanaka i poslovno komuniciranje Tečaj za poslovne tajnice 7 navika uspješnih poslovnih ljudi
Briga za kupce i profesionalno pružanje usluga Posao i stres

ETK će Infoforumu u okviru suradnje, između ostalog, ponuditi konzalting i 'know-how' usluge, proizvode za sigurno mobilno i internet poslovanje, te nekoliko aplikacija za podršku poslovanju: kompletan e-administracija concept; koncepte uštede novca kroz “know how” kombinirano s gotovim aplikacijama te; “know how” podršku u razvojnim projektima.

Pročitajte više