Sutra pogreb ubijenih članova obitelji Percan iz Raklja

SUTRA će na mjesnom groblju u Raklju biti pokopani ubijeni članovi obitelji Percan. Maleni Martin i njegova majka Alenka će biti pokopani u 16.30 sati, dok će otac obitelji, Robert Percan, koji je nakon ubojstva presudio samom sebi, biti pokopan sat vremena kasnije, u 17.30 sati.

> Video - Krvava noć u Istri: Ubojica supruge i osmogodišnjeg sina zvao punca noć prije

> Crni Uskrs: U bolnici preminuo ubojica supruge i sina iz Raklja

Podsjetimo, Percan je u subotu oko 2 sata u obiteljskoj kući u ulici Mate Balote 133 u mjestu Rakalj, koje se nalazi 30-ak kilometara od Pule, nožem na spavanju ubio 41-godišnju suprugu Alenku i osmogodišnjeg sina Martina, a potom se pokušao ubiti.

Mrtva tijela majke i brata je pronašao Percanov stariji sin, 17-godišnji Mateo, kad se oko 3 sata vratio kući. Otac mu je ležao u dvorištu, 20-ak metara od kuće, s prerezanim žilama. Šokirani mladić je nakon što je zatekao stravični prizor otrčao susjedima po pomoć te su oni pozvali policiju. Pružena mu je psihološka pomoć.

Za život njegova oca liječnici su se borili sve do uskrsnog jutra. 44-godišnji Roberto Percan je preminuo jučer je oko 8.30 sati u Općoj bolnici Pula, od posljedica ozljeda koje si je nanio pri pokušaju samoubojstva.

I.M.
Foto: Srećko Niketić, Goran Šebelić/Cropix

Pročitajte više