Svečani prijam dubrovačke gradonačelnice u povodu Feste sv. Vlaha

Dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica danas je, nakon završetka svečanosti u sklopu Feste sv. Vlaha i obilježavanja Dana grada Dubrovnika, priredila svečano primanje za hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, te predstavnike talijanskog grada Ravene, rumunjskoga Lupaca, Sarajeva i Vukovara.

Primanju su bili nazočni i župan dubrovačko-neretvanski Ivan Šprlje, predsjednik dubrovačkog Gradskog vijeća Nikola Obuljen, general bojnik Mate Obradović te načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Neven Klinac i senator u parlamentu Republike Čile Baldo Prokurica.

Tom prigodom gradonačelnica Šuica zahvalila je hrvatskom predsjedniku kao i svim sudionicima ovogodišnje Feste sv. Vlaha što su pridonijeli da ona bude obilježena svečano i dostojanstveno. Također izrazila je nadu da će iduća festa proteći u sličnom ozračju.

Dubravka Šuica posebno je istaknula poruke koju je Dubrovčanima i njihovim gostima, ali i svim stanovnicima Hrvatske, uputio kardinal Josip Bozanić u svojoj propovijedi na jutrošnjem svečanom euharistijskom slavlju.

(Hina) xhš ymć

Pročitajte više