Svećenik na Floridi ugrizao ženu koja se pokušavala pričestiti

Foto: Google Maps

Svećeniku s Floride prijeti optužba za nasilje nakon što je ugrizao ženu tijekom nedjeljne mise. Žena je u nedjelju došla na misu u 10 sati koja se održavala u crkvi svetog Tome Akvinskog u St. Cloudu i pokušala se pričestiti, priopćila je biskupija Orlando, a prenosi NBC News.

Velečasni Fidel Rodriguez joj je kazao da se nije pravilno pripremila za pričest, dao blagoslov i zamolio da ode. Žena se kasnije vratila i ponovno pokušala pričestiti, navodi biskupija, a kada ju je Rodriguez upitao je li provela sve potrebne korake za primanje pričesti, ona mu je odgovorila da to nije njegov problem. 

"Svećenik ju je ugrizao za ruku kako bi pustila hostije" 

Svećenik joj je zatim ponudio pričest. "U tom je trenutku žena zabila ruku u posudu, zgrabila par svetih hostija i zgnječila ih. Rodriguez ju je pokušao odmaknuti sa slobodnom rukom, nakon čega ga je žena odgurnula. Svećenik ju je ugrizao za ruku kako bi pustila hostije", navodi Biskupija.  

Policija je istražila incident u crkvi i osumnjičila Rodrigueza za zlostavljanje. Žena je rekla policiji da joj je svećenik ljutito pokušao nabiti hostiju u usta. 

Pročitajte više