Svi gradonačelnikovi ljudi: Željki Kerum gospodarstvo, Ured glasnogovornici izborne kampanje

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum objavio je novi popis svojih ljudi u gradskoj Upravi. Željka Kerum na čelu je Službe za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj. Premda se isto zove kao i Kerumova nećakinja, kći starijeg brata Jure, nova pročelnica gradonačelnikova Ureda Ivana Viđak Bjedov tvrdi kako nisu rodbinski povezani. Viđak Bjedov bila je, inače, glasnogovornica izborne kampanje Željka Keruma, a Ured je preuzela od Marine Protić.

Sport Veštiću, još se traže savjetnici za financije, pravne poslove i gospodarstvo

Kerumovi pročelnici su Alma Peroš (Služba za unutarnju reviziju), Ivica Pavić (Služba za imovinsko-pravne poslove i gospodarenje gradskim resursima), Ružica Batinić-Santro (Upravni odjel za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu okoliša), Pave Zaninović (Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i redarstvo), Ljiljana Vučetić (Upravni odjel za financije), Romana Škrabić (Upravni odjel za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i suradnju s braniteljima), Mario Negotić (pročelnik za sport i rad s mladima), Ines Milina Ganza (Služba za prosvjetu i tehničku kulturu), Maja Munivrana (Služba za kulturu i umjetnost), Vesna Alač (Služba zajedničkih poslova) i Tomislav Bočina, koji će biti zadužen za rad s gradskim kotarevima i mjesnim odborima. 

Savjetnik za sport bit će Ivan Veštić, predsjednik ASK-a i dopredsjednik Hrvatskog atletskog saveza, koji je i u staroj gradskoj administraciji bio poglavar za sport i prosvjetu. Kerum je već ranije odabrao troje savjetnika, staru Pašalićevu uzdanicu Nansi Ivanišević za kulturu, prijatelja iz tučnjave u Zagrebu i člana predsjedništva HGS-a Tomislava Gruicu, kojeg je zadužio za komunalu, te Zdenka Dvornika za urbanizam. Sada mu preostaje izabrati još tri savjetnika, i to za financije, pravne poslove, te gospodarstvo i razvitak.

Pročitajte više