Svjedoci pucnjave u Ohiju: "Vrištanje i kaos. Vidjeli smo mrtva tijela na ulici"

Foto: EPA

DVIJE djevojke bile su na poprištu masovne pucnjave u Ohiju, kamo su otišle u potrazi za večernjom zabavom. U jednom noćnom klubu pričale su s jednom djevojkom. "Sljedeći put kad sam je vidjela, ležala je nepomično na betonu ispred kluba u kojem smo bile", ispričala je za CNN svjedokinja masakra kod Ned Pappers bara u centru Daytona.

Potresene svjedokinje prisjećale su se kako su s mrtvom djevojkom samo malo prije razgovarale o odjeći koju nose i kako su mislile da je slatka...

Tiffany, jedna od svjedokinja, u klubu je srela svoje kumčadi koje su se dobro zabavljale, kao što inače rade. "Kad je započeo kaos, ljudi su počeli trčati. Oni su nas gurali prema stražnjim vratima jer nisu htjeli da izađemo na prednji ulaz zato što nisu znali gdje je napadač ni koliko ima napadača", ispričala je Tiffany.

Vrištanje i kaos. Mrtva tijela na ulici

Još u šoku, ispričala je kako su bile na katu kluba pa od glazbe nisu čule pucnjeve. "Ali posjetitelji u prizemlju su ih čuli", kazala je.


"Vidjeli smo dolje sve te ljude kako trče na sve strane u želji da pobjegnu kako god mogu", prisjetila se.

Mjesto na koje su izašli inače je mirno okupljalište, tek ponekad dogodi se da se netko napije i potuče. Ovo je bilo potpuno drugačije iskustvo. 

"Vrištanje i kaos. Zaštitari su trčali uokolo i govorili ljudima da izađu iz kluba. Po tome kako su se svi ponašali, znate da nešto nije u redu. Kad smo izašli i čim smo vidjeli mrtva tijela na ulici, znali smo da takvo nešto nismo nikad doživjeli i nikad nismo ni željeli doživjeti", ispričala je svjedokinja. 

Pročitajte više