Svjedokinja tvrdi da je pariški krvnik nakon napada ispred zgrade bezbrižno pio pivo i pušio travu

Screenshot: YouTube

ORGANIZATOR prošlotjednog pariškog masakra samo par sati nakon napada s ekipom iz kvarta je pio pivu i pušio marihuanu, ispričala je jedna svjedokinja za Sky News.

"Mozak" terorističkog napada Abdelhamid Abaaoud ubijen je u jučerašnjoj velikoj akciji specijalne policije u pariškom kvartu Saint Denis. Agentica za nekretnine Amel Alla ispričala je kako je uvjerena da je glavnog osumnjičenog vidjela ispred zgrade samo nekoliko sati nakon napada, te svega nekoliko dana prije nego će u spektakularnoj operaciji policije biti ubijen.

"Vidjela sam ga u muslimanskoj odjeći, ispred zgrade je bio s drugim muškarcima, bilo ih je osam ili možda deset", ispričala je.

"To je ulica kojom svakodnevno prolazim. Jedni druge pozdravimo, oni tamo sjede svaki dan, ali primijetila sam baš njega jer je, za razliku od ostalih, bio odjeven onako kako se muslimani oblače. Ostali su bili normalno odjeveni kao uvijek", ispričala je.

"Kasnije sam ga vidjela na televiziji, a sestra me upitala je li to tip kojeg smo vidjele prije neki dan. 99,9% sam sigurna da je to bio on, to je ludi. Oni su bili tamo, puše travu i piju pivu, često su na ulici pa ih poznajem", ispričala je djevojka.

"Sretna sam što je umro. Znam da je bio glava operacije, nadam se da će ih ubiti sve", završava Amel koja je cijelu jučerašnju dramu gledala s prozora s obzirom da živi u istoj ulici u kojoj se akcija odvijala.

Pročitajte više