Taksist koji je pokosio dvije žene u Rijeci vozio je mladića u bolovima na Hitnu

Screenshot: RTL/Novi list/Youtube

OTKRIVAJU se detalji strašne nesreće koja se danas dogodila u Rijeci.

Podsjetimo, u naletu taksija u Liburnijskoj ulici u Rijeci, danas oko 12.20, na pločniku su ozlijeđene dvije žene, jedna od njih zadobila je ozljede opasne po život i na operaciji je u KBC-u Rijeka. Nesreća se dogodila kad je vozač Taxi Cammeo vozila Dacia Logan, krećući se iz smjera Opatije, u blagom lijevom zavoju izletio s kolnika te udario dvije žene na pločniku i o zid kuće. U pomoć nastradalima su priskočili stanari obližnjih kuća, među kojima je bila i jedna liječnica, a potom su žene hitno prevezene u KBC Rijeka.

Večeras je RTL objavio kako su dvije ozlijeđene žene sestre u dobi od 50 i 48 godina te da je u taksiju bio mladić koji je bio u bolovima zbog kamenca.

Zvao taksi da ga vodi na Hitnu

Radi se o 25-godišnjem Aaronu Alekseju koji je nazvao taksi kako bi ga prevezao na Hitnu zbog strašnih bolova.

Vozač taksija bio je 25-godišnjak, porijeklom s Krka. I on je završio na Hitnoj. Kako je kazao Aleksej, bio je u šoku nakon nesreće.

"Iskreno da vam kažem, sve je trajalo sekundu, ne znam, ja sam sjedio iza vozača i tipkao sam po mobitelu, i u jednom momentu je sve bilo gotovo, doslovno, ne znam što se desilo sa njim, je li on zakunjao, je li mu otišao fokus, ali mi smo u jednom momentu samo bili na kolniku, staklo prednje je bilo skroz razbijeno i svi zračni jastuci su bili vani i to je to", prepričao je Aleksej.

Na pitanje je li vozač zaspao, Aleksej kaže da nije siguran što se točno dogodilo, ali da je vozač tako rekao.

"Kada smo izašli iz auta obojica on je bio u totalnom šoku, nije mogao pričati, samo je sjeo i to je to", dodao je Aleksej.

Jedna od sestara koja su nastradale u nesreći je lakše ozlijeđena, dok je druga teže ozlijeđena.

Pročitajte više