Taksist koji je u Jastrebarskom autom ubio 18-godišnjakinju bježao pred kamatarima?

MJESEC dana nakon stravične nesreće, koja se dogodila u Jastrebarskom i u kojoj je poginula 18-godišnja Klara Režek, a njen 16-godišnji prijatelj H. Sertić je teško ozlijeđen, pojavila se nova teorija o tome kako je do nesreće došlo. Obitelj Sertić je, piše Jutarnji list, došla do informacija da je taksist koji je skrivio nesreću, 60-godišnji Miloš Božić, povezan s jednim od opasnijih karlovačkih kamatara - Ž. K.

> Mercedesom sletio sa ceste i na nogostopu udario pješake, poginula 18-godišnja djevojka

> Zet taksista koji je pokosio dvoje pješaka: Ne pije i ne drogira se, pozlilo mu je

Božić se navodno kod kamatara zaduživao zbog ljubavi prema kocki, a kobne večeri, kad je velikom brzinom svojim Mercedesom sletio sa ceste i na nogostupu "pokosio" Klaru i njenog prijatelja, navodno je bježao upravo pred Ž. K. Da je kamatar bio na mjestu nesreće, potvrdio je i jedan od lokalnih vatrogasaca, koji je rekao kako se Ž. K. neprestano motao oko smrskanog Mercedesa i ometao ih u intervenciji. Navodno je iz automobila uzeo neki predmet, a potom otišao.

"Stalno se motao oko smrskanog Mercedesa te mi je smetao u intervenciji. Morao sam zamoliti policajca da ga udalji kako bih mogao rezati lim i izvući stradalog taksista", ispričao je jedan od vatrogasaca, dodajući kako je kazaljka na mjeraču brzine automobila stala na 145 km/h. Otkrio je još jedan zanimljiv detalj - kad je na mjesto događaja došao s ekipom, Mercedes je bio na kotačima, dok u policijskom priopćenju stoji kako je nakon nekontrolirane vožnje automobil završio na krovu. Tko je prije početka očevida okrenuo automobil, nije poznato.

Pročitajte više