Talijanski sud pozvao Georga Clooneya i Cristiana Ronalda kao svjedoke na suđenju Berlusconiju

KAO svjedoci obrane na suđenju bivšem talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju u procesu "Rubygate" bit će pozvani i američki glumac George Clooney te portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo.

Berlusconi plaćao za seks sa Ruby dok je ona još bila maloljetna

Talijansko tužiteljstvo tvrdi da je Karima El Mahroug, poznatija kao "Ruby srcolomka", imala seksualne odnose s Berlusconijem za novac i druge oblike nadoknade tijekom 13 susreta 2010. godine, kada je još bila maloljetna. Berlusconi je optužen i zbog pritisaka na milansku policiju da je pusti na slobodu kada je uhićena zbog krađe.

Talijanski sud je ukupno prihvatio 78 svjedoka obrane i 136 svjedoka tužiteljstva, među kojima su i 32 djevojke koje su navodno sudjelovale na Berlusconijevim "Bunga Bunga" zabavama. Sud ipak zadržava pravo da tijekom procesa odluči da nije nužno pozvati sve svjedoke.

Berlusconi Clooneyu pokazivao krevet kojeg mu je darovao Putin

George Clooney i njegova tadašnja djevojka Elisabetta Canalis pojavljuju se na listi jer je mlada Ruby tijekom istrage izjavila da ih je vidjela na jednoj zabavi u Berlusconijevoj vili kraj Milana, piše AFP. Clooney je još ranije kazao kako nije bio na toj zabavi o kojoj Ruby priča. "S Berlusconijem sam se susreo samo jednom u životu. Bila je to večera na kojoj sam bio kako bih govorio o krizi u Darfuru. Imali smo dobar razgovor, a pokazao mi je i svoju spavaću sobu i krevet kojeg mu je darovao Putin", kazao je Clooney.

Cristiano Ronaldo mladoj Ruby ponudio 4000 eura za jednu noć?

Cristiano Ronaldo je na listi svjedoka jer jer Ruby tvrdi da joj je nogometaš, kojeg je srela u diskoteci u Milanu, platio 4000 eura da provede noć s njim. Cristiano Ronaldo je to negirao i kazao da je spreman svjedočiti i dokazati da su njene tvrdnje lažne.

Pročitajte više