Tehnički premijer Orešković sazvao sastanak u Vladi zbog bakljade na St. Etienneu

Foto:

PREDSJEDNIK tehničke Vlade Tihomir Orešković održat će u Banskim dvorima radni sastanak  u povodu navijačkih izgreda dijela navijačkih skupina na utakmici Hrvatska – Češka, koji su se dogodili u Francuskoj.

Kako je u subotu najavljeno iz Vlade, uz Oreškovića, na sastanku će sudjelovati  ministar vanjskih poslova Miro Kovač, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić, ministar pravosuđa Ante Šprlje te ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar.

Podsjetimo, dio hrvatskih navijača u 86. minuti utakmice između Hrvatske i Češke zasuo je teren bakljama, a bačen je i jedan topovski udar, što je dovelo do prekida utakmice. Ubrzo je na tribini došlo i do tučnjave među hrvatskim navijačima.


Hrvatska policija vrlo je brzo identificirala izgrednike, a Francuzi su počeli s uhićenjima. UEFA je pak pokretnula hitni postupak protiv Hrvatske, kaznu ćemo saznati danas.

Neredi su izazvali niz stupidnih izjava, u prvom redu Kolinde, Željka Reinera, stranke HSP AS te notornog Velimira Bujanca, dilera kokaina i Kolindinog prijatelja iz VIP lože.

> ANKETA Kolinda, Reiner, Bujanec ili HSP-AS? Čija je izjava najgluplja?

Pročitajte više