Tek smo jutros uočili jedan prilično glupav detalj iz Kolindinog intervjua, ona ne zna što govori

Screenshot: HRT

PREDSJEDNICA Kolinda sinoć nam kod Dujmovića na HRT-u opet nije rekla s kim se susretala u SAD-u, a ni voditelj se nije pretjerano trudio da sazna odgovor.

Međutim, predsjednica nam je otkrila da Hrvatska nije mala zemlja izrazivši usput želju da uđe u svako selo.

"Užasno mi smeta kad kažu da je Hrvatska mala država, nije mala ni geografski, vjerujte mi. Ja sam u dvije godine svog mandata, pokušavam proći cijelu Hrvatsku, nisam prošla još, prošla sam jedan mali dio, niti blizu onoliko koliko bih htjela, ući u svako selo, doći do svake lokalne zajednice. Dakle, nismo mali po tome, a pogotovo nismo mali po potencijalima i po onome što možemo donijeti europskoj i svjetskoj politici", govorila je Dujmoviću sinoć Kolinda.

No, prošli tjedan Hrvatska je Kolindi bila geografski mala zemlja. To je predsjednica rekla za vrijeme javljanja ispred Bijele kuće.

"Mi ne možemo kao država koja je geografski i kad je riječ o broju ljudi mala, ne možemo čekati da nas netko stavi na agendu nego se moramo sami nametnuti, biti ovdje", govorila je Kolinda ispred ograde Bijele kuće dok su iza nje šetali turisti.

Kako je to Hrvatska u samo tjedan dana iz geografski male zemlje postala zemlja koja nije mala geografski, nije objašnjeno.

 

Pročitajte više