Teška prometna na A3, jedan kamion udario u drugi u zaustavnoj. Vozači u bolnici

Foto: Google

NA AUTOCESTI Zagreb-Lipovac, u blizini odmorišta Rastovica, oko 13:30 sudarila su se dva teretna vozila. Policija je dojavu o nesreći primila u 13:39, a na teren su upućene sve hitne službe. Kako neslužbeno doznajemo, jedan kamion naletio je na drugi u zaustavnoj traci. Doznali smo i da je jedan od kamiona imao hrvatske tablice, a drugi bosansko-hercegovačke. 

Ozlijeđena oba vozača, odvela ih Hitna

Zasad je poznato da su ozlijeđena oba vozača, pri čemu su obojica kolima Hitne pomoći prebačena u bolnicu. Kvalifikacija ozljeda zasad nije poznata. 

Promet se odvija jednom trakom uz policijsku regulaciju. Policija poziva sve sudionike na spomenutoj dionici autoceste na oprez i poštivanje uputa policijskih službenika.

O prometnoj se oglasio i HAK, koji navodi da je do nesreće došlo na autocesti A3 na 269+500 km, između čvorova Županja i Babina Greda, u smjeru Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, izvijestio je HAK.

Policija je naknadno objacila da je od 17 sati na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 Zagreb-Lipovac u smjeru Zagreba, dionica od čvora Županja do čvora Babina Greda, zatvoren promet radi pretovara tereta vozila oštećenog u prometnoj nesreći.

Pročitajte više