FOTO Pogledajte novu Thompsonovu vilu od 10 milijuna kuna pred papinim križem

Foto: Index

RADEĆI i moleći, Marko Perković Thompson, pop ikona desnice, skupio je dovoljno za vilu na Žnjanu vrijednu, po procjenama stručnjaka, oko 10 milijuna kuna.

Troetažna građevina na Putu Radoševca od 600 kvadrata ima spektakularan pogled. Thompson s ponistre svog novog doma ne samo da vidi Šoltu, već i Brač, ali i golemi križ, spomen na posjet Ivana Pavla II Splitu 1998. godine.

Thompson je tog papu opjevao u svojoj pjesmi iz 2003. godine pa će pogled na "papin križ" s terase, nema sumnje, blagotvorno utjecati na pjevača koji je odlično unovčio pjevanje o domovini, bogu i obitelji.

Vila s kamerama

Perković je godinama živio u zgradi Žnjanski blizanci u trosobnom stanu, a u prizemlju je držao kafić. Novi dom smješten je nekih sedamsto metara dalje, na prestižnoj lokaciji. U susjedstvu su mu Severina, Igor Štimac, poduzetnica Marina Wallner...

Vila je sa sjeverne strane opasana zidom, a po fasadi su na strateškim mjestima raspoređene kamere. U subotu ujutro radnici su dovršavali radove na terasi, a Thompsona nije bilo na vidiku.

Pjevač navodno nije oduševljen što su se mediji raspisali o novoj nekretnini. On bi radije da ga pitaju o novom albumu kojeg priprema. 

Thompson i prijatelji s ekstremne desnice

Thompson je, podsjetimo, prošle godine prijavljen zbog uzvikivanja ustaškog pokliča "Za dom spremni", sastavnog dijela njegovog prvog hita Čavoglave iz 1991. godine, prilikom proslave obljetnice Oluje u Kninu. Tom prilikom Thompson se "uslikao" s potpredsjednikom HDZ-a Zlatkom Hasanbegovićem i HČSP-ovcem Markom Skejom, ratnim zapovjednikom IX. bojne HOS-a, koji je također prijavljen jer je uzvikivao "Za dom spremni" dok je svoju desetinu u crnim odorama vodio po glavnoj kninskoj ulici.

Početkom godine, Thompson se u jednoj konobi na Žnjanu družio s Hasanbegovićem, Skejom, kolegom mu Lukom Podrugom i šefom HDZ-ovih poduzetnika Hrvojem Marušićem, koji nam je rekao da su razglabali kako pojačati desno krilo HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Andri Krstuloviću Opari. Thompson je "slučajno naletio i sjeo na kavu", rekao nam je Marušić.

Kako izgleda luksuzna Thompsonova vila, pogledajte na danas snimljenim fotografijama.

 

 

 

Pročitajte više