Ubojica iz Gradačca još nije pokopan. Cijena čuvanja tijela u hladnjači pada na Grad

Prošla su gotovo tri mjeseca otkako je Nermin Sulejmanović u Gradačcu počinio trostruko ubojstvo, a nakon toga samoubojstvo. Sulejmanović je ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te Denisa i Đengiza Ondera. Također, ranio je tri osobe. Ubojstvo supruge prenosio je uživo na Instagramu.

Sulejmanovićevo tijelo i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli i on još nije pokopan, potvrdio je za Avaz šef Komemorativnog centra Faruk Latifagić. 

Grad će morati platiti čuvanje tijela u hladnjači

Latifagić kaže da je čuvanje Sulejmanovićevog tijela u hladnjači dosad koštalo 3000 KM, što je iznos od skoro 1529 eura. Troškove će morati platiti Grad Gradačac. 

"Do sada je čuvanje tijela koštalo 3000 KM. Noć je 30 maraka u hladnjači", kazao je Latifagić za Avaz. Preračunato u eure, noć u hladnjači košta 15.29 eura.

Nitko ne želi dati grobno mjesto za trostrukog ubojicu

Ravnatelj Komemorativnog centra u Tuzli tvrdi kako Sulejmanovićevi stričevi i jedna rođakinja traže već mjesecima da ga pokopaju, ali da nitko ne želi dati grobno mjesto. 

"Čak je i Grad voljan platiti sve.  Ali nitko ne da grobno mjesto, tako da za sada od ukopa nema ništa. Dozvola za sahranu postoji, ali bez grobnog mjesta sve je još na čekanju. I ove troškove čuvanja tijela će snositi Grad. Što ću, takva je procedura. Sve se njima fakturira", rekao je Latifagić za Avaz.

Pročitajte više