Tinejdžer kod Zadra krao sve što mu se našlo pod rukom. Policija ga je ulovila

Ilustracija: PIXSELL/Sanjin Strukic, Dusko Jaramaz

VIŠE desetaka tisuća kuna vrijednost je cigareta, slatkiša, suhomesnatih proizvoda, alkoholnih pića i drugih proizvoda koje je 16-godišnjak na zadarskom području ukrao iz trgovina u koje je provaljivao, a zbog čega ga je policija zbog teških krađa prijavila Državnom odvjetništvu za mladež.

Iz svake trgovine ukrao je cigarete

Zadarska policija danas je priopćila kako je istragom utvrdila da je maloljetnik krajem listopada u Poljicima kod Zadra provalio u trgovinu iz koje je ukrao razne cigarete i druge proizvode.

Sumnjiči ga se i da je u dva navrata, krajem listopada i sredinom studenoga, u Zadru provalio u trgovinu, odakle je ukrao razne cigarete, suhomesnate proizvode, slatkiše i druge proizvode.

Isto tako, krajem studenoga u Zadru je provalio još jednu trgovinu te ukrao razne cigarete i alkoholna pića, a ovoga tjedna, u noći s utorka na srijedu, provalio je u još jednu iz koje je također odnio cigarete i alkohol.

Sveukupna materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a prema maloljetniku policija podnosi prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež zbog teških krađa.

Pročitajte više