Tinejdžerica prodala vlastitu sestru muškarcima "za zabavu"

PETNAESTOGODIŠNJA američka tinejdžerica iz grada Trentona odvela je svoju sedmogodišnju polusestru na zabavu, na kojoj ju je, uz novčanu nagradu, prepustila grupi muškaraca, a ovi su je redom silovali, objavila je danas agencija AP.

Maloljetnica je polusestru na prijevaru u subotu uvečer odvela na zabavu koja se odvijala u neposrednoj blizini stana u kojem su živjele, a onda ju je odmah ostavila samu, otišavši u sobu gdje je s mladićima sa zabave spavala za novac.

Kad je sve bilo gotovo, sestra je mirno uzela novac

Potom je i mlađu sestru nagovorila da dopusti odraslima da je diraju, nakon čega je šokirano dijete prepustila grupi mlađih muškaraca koji su je svukli i silovali. Ovi su curici zaprijetili da će je ubiti bude li vrištala ili nekome govorila o tome što joj se dogodilo na zabavi. Njezina je polusestra cijelo vrijeme bila prisutna divljačkom iživljavanju mladića nad djetetom, a kada je sve bilo gotovo, mirno je uzela dogovoreni iznos novca.

Kako se polusestre nisu vratile kući do nedjelje poslijepodne, njihovi su roditelji alarmirali policiju, vjerujući da je starija sestra pobjegla od kuće i sa sobom povela mlađu. Djevojčicu su slučajno pronašle dvije žene kako plače ispred stana u kojem se sve događalo, te je odvele na policiju.

Identitet mlade djevojke, s obzirom na to da je maloljetna, nije poznat, no ona je uhićena i optužena za poticanje na silovanje, prostituciju i još nekoliko kaznenih djela. Tužitelji su najavili da će od suda zahtijevati da joj se sudi kao odrasloj osobi. Kao odraslim osobama vjerojatno će se suditi i silovateljima, tinejdžerima u dobi od 13 do 19 godina. Muškarac u dobi od 20 godina odgovarat će zbog seksa s njenom 15-godišnjom sestrom.

Pročitajte više