FOTO Tko je žena koju je Alvarezov tim izabrao za glasnogovornicu?

Foto: Pixsell/Antonio Bronić/Jurica Galoić (Na fotografiji: Iva Balent, Halit Ergenc i Ivona Janjić)

DANAS je u Agrokoru organizirano obraćanje javnosti od strane Ivone Janjić, glasnogovornice tima Antonia Alvareza III.


>> Glasnogovornica Antonija Alvareza III.: Svi moraju doprinijeti kako bi se spasio Agrokor

Tko je Ivona Janjić?

Ivona Janjić je direktorica projekata u marketingu Agrokora. U 10 godina radnog iskustva, više od 9 godina provela je u Konzumu.

Tamo je i započela svoj poslovni razvoj još za vrijeme druge godine studija.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer marketing. Od početka poslovne karijere do danas, prošla je nekoliko različitih funkcija unutar kompanije tijekom kojih je sudjelovala u razvoju i provođenju aktivnosti te projekata iz raznih područja marketinga (CRM, promocija, mediji, postavljanje kreativnih i komunikacijskih strategija, ATL i BTL produkcija, lansiranje novih proizvoda i usluga, istraživanje tržišta, označavanje na mjestu prodaje itd.)



Prva funkcija s 24 godine


Prvu rukovodeću funkciju dobila je s 24 godine, gdje je s timom stručnjaka za IT i CRM sudjelovala u postavljanju kontakt centra, implementaciji CRM rješenja i kreiranju komunikacijskih standarda za odnose s kupcima.

Nakon toga preuzima Službu promotivnih aktivnosti, čiji je tim bio zadužen za provođenje promocija, upravljanje medijskom strategijom, produkciju propagandnih materijala itd. Najveće rukovodeće iskustvo stekla kao direktor marketinga Konzuma.

Svakodnevno radeći s timom menadžera, sudjelovala je u postavljanju i provođenju ključnih projekata kompanije, a pritom je vodila tim od nekoliko desetaka zaposlenih.

Od 2013. u Agrokoru


Za vrijeme svoje karijere, pohađala je razne edukacije i konferencije u zemlji i inozemstvu te surađivala na projektima iz svih područja marketinga. Od 2013. godine prelaskom u Agrokor koncern, nastavlja svoj rad u marketingu.

Pročitajte više