Todorić iznio nove teške optužbe: Vlada skriva još strašniji ugovor s fondom iz Hong Konga

Foto: Hina, madisonpac.com

TODORIĆ posljednja dva dana na svom blogu spominje +fond iz Hong Konga s kojom, kako tvrdi, postoji štetan ugovor o zalogu Agrokorove imovine.

"Pa transparentnosti radi gospodine premijeru, gospođo Dalić, gospodine Ramljak pokažite hrvatskoj javnosti ugovor o zalogu Agrokorove imovine trustu Madison Pacific ltd iz Hong Konga koji je sastavni dio cijelog plana kriminalne organizacije.

Svima u Hrvatskoj i u svijetu tada će sve biti jasno. Transparentno, bez mistifikacije.

Uvjeravam vas da je ugovor o roll upu, koji se izruguje s Vladom i hrvatskim pravosuđem, samo mali dio kriminala koji krije ugovor s trustom iz Hong Konga", napisao je jučer Todorić.

Danas je opet spomenuo trust iz Hong Konga.

"Vlada i Ramljak na sve načine pokušavaju umanjiti štetu koja je nastala objavljivanjem sramotnog ugovora o roll up-u. Iznose neistine i obmanjuju javnost paušalnim tumačenjima koja nemaju veze sa stvarnošću.

Pritom nisu pokazali još strašniji ugovor o garanciji i zalogu Trustu Madison Pacific ltd. iz Hong Konga u kojem se skriva  sva veličina ove neviđene pljačke.

Knightheadu, koji je bio klijent sadašnjeg pravnog savjetnika Agrokora Tina Doličkog, do sada je omogućen profit od milijardu osamsto tisuća kuna - kroz otkup obveznica i roll up zaradili su 246 milijuna eura! Ovakvu zaradu omogućio im je Vladin Lex Agrokor i Ramljakovi ugovori kojima iz kompanije izvlače milijarde", napisao je Todorić.

Pročitajte više