Traje potraga za 9-godišnjim dječakom iz Zagreba, od kuće je otišao ljutit i bos

Foto: Facebook

NESTAO je dječak iz Zagreba i za njim traje intenzivna policijska potraga.

DJEČAK JE U MEĐUVREMENU PRONAĐEN

Policija traga za 9-godišnjakom.

Kako navodi majka, a isto stoji i na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba, dječak je nestao na području Kustošije (Zagreb), visok je oko 130 cm, ima 30-ak kilograma, tamnoput je, tamnih očiju. Prilikom odlaska na sebi je imao tamnoplavu potkošulju i traperice zavrnute do koljena. Majka je napisala da sumnja da se nalazi na području Kustošije, a da nije isključeno da je i negdje dalje.

Prije nego što je nestao, dječak se, priča majka, posvađao sa sestrom. 

Majka sumnja da je kod oca

 ''Ma, neka bezazlena svađa'', rekla je majka za Dnevnik.hr te priznala da je dječak i ranije znao otići od kuće, ali, kako kaže, samo nakratko, da se ispuše ispred kuće. Ovoga puta nije se vratio.

Majka je dodala kako sumnja da je dijete kod oca, bivšeg muža, od kojeg se rastala prije dva mjeseca. U tom razdoblju, tvrdi, otac nije ni pitao za djecu, a do oca nije uspio doći ni Centar za socijalnu skrb. Kaže da djeca nisu ni znala gdje im otac živi. Ali kad su u subotu išli u crkvu po hranu, sreli su ga pa je tata sinu rekao svoju adresu, tvrdi majka koja je stoga posumnjala da je David, kad se naljutio, otišao tati.

Policija dobila dojavu da je dječak u ponoć šetao Kustošijom

Policija je dobila dojavu da dijete, koje odgovara opisu, šeta po Kustošiji - oko ponoći. Kako je majka ispričala za Dnevnik.hr, naknadno je otac javio da je David kod njega, a ona je tražila da ga vrati. Bivši suprug rekao je da je Davida poslao na autobus, ali dijete kući - nije došlo. Majka je slučaj prijavila policiji, a ocu su oba mobitela isključena.

U ponedjeljak navečer otac je, tvrdi majka Anita, rekao da je dijete ponovno negdje pronašao i da ga je ponovno poslao kući. Ali Davida i dalje nema pa majka moli sve koji su ga vidjeli ili nešto znaju da joj se jave.

Pročitajte više