Pijani Slavonac upalio traktor, ali mu je pobjegao, pregazio ga i vozio sam po selu

Nije slika s mjesta događaja Ilustracija: EPA

TRAKTOR i njegov pijani 64-godišnji vlasnik napravili su neviđen rusvaj u okolici Suhopolja, a vlasnik je na koncu završio u bolnici, javlja portal Danica.hr.

Pijan pokušao pokrenuti traktor koji ga je potom pregazio

Naime, muškarac pod utjecajem alkohola od 1,93 promila ove nedjelje je želio pokrenuti traktor te je kroz otvorena vrata okrenuo ključ motora, ali nije provjerio polugu ručice. Traktor se upalio te srušio pijanog 64-godišnjaka.

“U namjeri da stavi u pogon traktor, kroz otvorena vrata okrenuo je ključ za pokretanje motora, a da se prije toga nije uvjerio da je poluga ručice mjenjača traktora u brzini.

Traktor se upalio i odmah pokrenuo te je tom prilikom je 64-godišnjak pao na tlo i zadnji lijevi kotač traktora prešao je preko njegove noge", priopćili su danas iz virovitičke policije.

Traktor samostalno nastavio voziti po susjedstvu

Traktor je potom samostalno nastavio nekontroliranu vožnju. Srušio je ogradu, slomio metalni stup te oštetio osobni automobil. Potom je prešao preko odvodnog kanala te ušao u dvorište 84-godišnje susjede. Ondje je udario u betonski bunar, odbio se od njega te nastavio vožnju do betonske ograde susjedne kuće, gdje je zaustavljen.

Ozlijeđeni 64-godišnjak je izvan životne opasnosti

Ozlijeđeni 64-godišnjak prevezen je u bolnicu u Virovitici i izvan je životne opasnosti.
 

Pročitajte više