Traženi za napad na mistera turizma javio se policiji i najavio predaju

Foto: Index

SPLIĆANIN za kojim se traga zbog napada i ranjavanja 33-godišnjeg Marija Bečića u Srinjinama javio se policiji i najavio skoru predaju. Moguće da do toga dođe već sutradan.

Bečić je izrešetan u subotu oko 18.30 nakon izlaska iz kafića pred svojim BMW-om na samom ulazu u Srinjine iz smjera Žrnovnice. Dobio je tri metka u noge, napadač mu je očito htio uputiti poruku, ne i likvidirati ga. 

Policija raspolaže informacijom da je povod napada sukob koji se zbio dan ranije u nekom od splitskih noćnih klubova. Sam Bečić nije im previše rekao, napadača, tvrdi, ni ne poznaje.

I žrtva i napadač gulili zatvorske kazne

Splićanin za kojim policija traga nedavno je izašao iz zatvora. Već je potezao oružje i ranjavao ljude.

Bečić je, pak, osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog pokušaja ubojstva Ridvana Kaqikua u gostionici u Tugarama 2009. godine. Brutalno ga je premlatio, a Kaqiku je preminuo u splitskoj bolnici 10 dana kasnije. 

Pokazalo se da ga je ubila sepsa koja se razvila od puknuća crijeva. Bečić se šokirao kada je u zatvoru doznao da je Kaqiku mrtav. Moj život je upropašten, konstatirao je. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Maria Bečića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Mario Bečić. 
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više