Trodnevna žalost u Crnoj Gori

Foto: Profimedia

CRNOGORSKA vlada proglasila je danas trodnevnu žalost povodom ubojstva 11 ljudi u Cetinju. Tridesetčetverogodišnji V.B., kojeg mediji identificiraju kao Vuka Borilovića, ubio je u Cetinju 11 osoba, a ranio šest, nakon čega je ubijen zbog pružanja otpora policiji. Crnogorski mediji prenose da je među ubijenima i dvoje djece. Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je današnji događaj u Cetinju nezapamćena tragedija koja pogađa cijelu zemlju. 

"Duboko sam potresen viješću o strašnoj tragediji u Cetinju. Izražavam najiskreniju sućut unesrećenim obiteljima, svima koji su izgubili svoje najmilije. Svi kao društvo moramo biti solidarni s njima u ovim teškim trenucima", napisao je Đukanović na svom Twitteru. Crnogorski premijer Dritan Abazović priopćio je ranije da je događaj u Cetinju tragedija kakvu Crna Gora ne pamti.

"Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz obitelji nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane Cetinja", naveo je Abazović na Telegramu. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više