Trogodišnjak pao sa sedmog kata zgrade u Beogradu, preminuo je

TROGODIŠNJI dječak danas je oko 12 sati pao s prozora sedmog kata zgrade u Beogradu u Ulici kneza Danila, piše Telegraf. Dječaku su u pomoć pritrčali prolaznici i liječnici obližnjeg Doma zdravlja, nakon čega je odmah prebačen na Hitnu. Nepomično je ležao, ali je davao znakove života.

 

Na Hitnoj je pokušana reanimacija, ali nažalost nije uspjela. Malo prije 15 sati objavljeno je da je dječak podlegao ozljedama. Prema neslužbenim informacijama, u trenutku pada s dječakom je bila njegova baka. Svjedoci događaja Telegrafu su opisali što se događalo nakon pada.

"Žena je urlala, čupala kosu"

"Žena je urlala, čupala kosu. A što se dogodilo, bio je otvoren prozor na sedmom katu, tu žive ona, njen muž, dijete, ne znam ima li još jedno, i njena majka i otac. Baka je čuvala njega i, odjednom, nema djeteta i oni onda odjednom vide da je dijete palo. Kroz prozor je dijete palo", ispričala je susjeda obitelji koja je doživjela tragediju. Otišla je s njima na Hitnu.

"Rekli su mi da je dijete u sali za reanimaciju, ali da najvjerojatnije neće preživjeti", kazala je, a onda se kasnije čula s djedom dječaka. "Rekao mi je da treba doći policija i da je dijete preminulo. Sada idem kod njih da vidim što im treba pomoći", kaže susjeda.

Pročitajte više