Troje Amerikanaca iznenada umrlo u istom odmaralištu

Facebook: Miranda Schaup/Danker Holmes

PET dana prije nego što je par iz američke savezne države Maryland pronađen mrtav u hotelskoj sobi odmarališta u Dominikanskoj Republici, u istom je turističkom odmaralištu umrla žena iz Pennsylvanije, piše CNN.

Miranda Schaup-Werner (41) srušila se i umrla nedugo nakon prijave u hotel Bahia Principe u La Romani. Uživala je u piću iz minibara i razgovarala sa svojim suprugom, slavili su godišnjicu braka, kada je odjednom izgubila svijest i ubrzo preminula. 

"U jednom je trenutku sve bilo u redu, smijala se i fotografirala, a u drugom je osjetila izniman bol i pozvala supruga u pomoć pa se zatim onesvijestila", izjavio je Jay McDonald, glasnogovornik njene obitelji, za CNN. Pozvana je hitna pomoć, ali Mirandi Schaup-Werner nije bilo spasa; umrla je u svojoj hotelskoj sobi.

Nerazjašnjena smrt para iz države Maryland

Par iz Marylanda pronađen je mrtav 30. svibnja u istom odmaralištu, samo u drugom hotelu, pet dana poslije iznenadne smrti Schaup-Werner. Hotelsko osoblje primijetilo je kako se Edward Nathaniel Holmes (63) i Cynthia Ann Day (49) nisu odjavili u dogovoreno vrijeme te je otišlo provjeriti što se događa. Pronašli su ih mrtve u njihovoj sobi.

Kada je obitelj Mirande Schaup-Werner čula za smrt para, odmah je kontaktirala Ministarstvo vanjskih poslova SAD-a, ukazala na sličnosti zagonetnih smrti te zatražila istragu. 

"Miranda je bila dobrog zdravlja prije svoje smrti. Prvo smo mislili da se radi o tragičnom, ali nesretnom događaju, ali sada više nismo sigurni", rekao je McDonald. 

Voditelj odmarališta Bahia Principe Hotels & Resorts izjavio je kako za sada nema naznaka o povezanosti "ta dva tragična incidenta" te da je osoblje hotela slijedilo sve sigurnosne protokole. 

Pročitajte više