Policija ne želi otkriti detalje nesreće u kojoj je sudjelovao Cetinski

Foto: Pixsell/Dusko Marusic

PULSKO općinsko državno odvjetništvo, kao ni policija, nije željelo davati nikakve informacije o prometnoj nesreći u kojoj je poznati glazbenik Toni Cetinski pregazio 62-godišnjaka pa ni dalje nije poznato je li muškarac u trenutku nailaska vozila već ležao na cesti li ga je Cetinski srušio.

Indexu je još u subotu glasnogovornica policije najavila kako će se više informacija znati u ponedjeljak nakon obdukcije.

"Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti", izvijestila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović u subotu. Dodala je kako će upravo obdukcija utvrditi je li poginuli muškarac preminuo od posljedica prometne nesreće ili je od ranije ležao na kolniku.

Postupanje je tajno


Općinski državni odvjetnik Vlatko Ivandić je u odgovoru na upit o rezultatima obdukcije 62-godišnjaka koji je u petak smrtno stradao u prometnoj nesreći u Pustoj ulici u Rovinju, a u kojoj je sudjelovao poznati glazbenik, naveo da je "sukladno Zakonu o kaznenom postupku i Zakonu o državnom odvjetništvu postupanje tijekom izvida tajno te da se predmet u fazi izvida smatra tajnim".

Nejasne okolnosti nesreće

Okolnosti nesreće time još nisu rasvijetljene nakon što je i policija u svom priopćenju za javnost navela kako se nesreća dogodila kada je 48-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom marke  mercedes, kolnikom Puste ulice dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca.

Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović u ponedjeljak nije htjela davati nikakve informacije o rezultatima obdukcije stradalog muškarca, uputivši novinare na Općinsko državno odvjetništvo koje je nadležno u fazi izvida.

Pročitajte više