Tužna priča španjolske obitelji: Julen je umro u jami, brata je izgubio 2017.

Foto: EPA

SPASIOCI u Španjolskoj su nakon velike potrage za dječakom koji je pao u bunar, pronašli njegovo tijelo, objavile su vlasti, a prenosi BBC.

Dječak Julen Rosello je pao u uski bunar dubok oko 100 metara 13. siječnja blizu grada Malage.

Tijelo je pronađeno rano jutros.

"U 1:25 ekipa spasilaca dosegnula je dio bunara u kojem su pronašli beživotno tijelo mališana", rekao je Alfonso Rodriguez Gomez de Celis, vladin predstavnik u regiji Andaluziji.

Iako je već danima bilo jasno da je mogućnost da je dječak živ iznimno mala, to nitko nije spominjao. Spasioci su neumorno radili govoreći kako moraju izvući dječaka. Nažalost, dječak je preminuo.

Sina izgubili 2017.

To nije prvi sin kojeg su izgubili Jose i Victoria, roditelji nesretnog dječaka. Prije dvije godine, piše Corriere della Serra, već su izgubili sina. Bilo je to 2017. kada je Julen bio star nekoliko mjeseci. Njihov stariji sin Oliver imao je tri godine. Živjeli su u Malagi. Oliveru je odjednom pozlilo. Odveli su ga u bolnicu, ali doktori nisu primijetili ništa čudno pa se vratio kući s roditeljima. 21 dan kasnije, 14. svibnja 2017., Victoria je s dva sina i sestrom Annabel šetala plažom. U jednom trenutku Oliver je prestao disati i pao na tlo.

Umro je od zastoja srca. Njen muž Jose tada je bio na poslovnom putu u Sevilli.

Victoria je, kako kažu oni koji je poznaju, nakon smrti Olivera bila u teškom stanju. Svaki dan mu je posjećivala grob, a sačuvala je i sve njegove igračke. Maleni Julen je tada bio star tek nekoliko mjeseci.

Sada je i on preminuo u strašnoj tragediji, a agonija je trajala danima. Sva nada nestala je kad su spasioci izvukli beživotno tijelo dječaka.

Pročitajte više