Tvorci tehnologija u Splitu

HRVATSKA je ovog proljeća hit destinacija za događaje vezane uz visoke tehnologije. Tako u svibnju Split u sklopu Sourc{ konferencije koja se održava od 5.-7. svibnja okuplja brojne uglednike iz samog srca Silicijske doline, Velike Britanije, Njemačke, Švedske, Slovačke, ali i Hrvatske, a povoljnije ulaznice za konferenciju možete nabaviti još samo sutra!

Konferencija je orijentirana pojedincima i tvrtkama koji koriste napredne tehnologije za unaprijeđenje poslovanja ili komunikaciju s tržištem te za proizvođače mobilnih i desktop web aplikacija.

Teme ovog nezaobilaznog događaja prezentiraju predavači i edukatori koji upravo kreiraju ili sudjeluju u izradi najnovijih tehnologija. Sencha, partner konferencije, nositelj je tehnologije koja predstavlja najviša dostignuća u izradi RIA (Rich Internet Application) aplikacija. Sencha Touch predstavlja jedinstveni framework za izradu aplikacija kompatibilnih sa vodećim smartphone i tablet sustavima poput iOS (iPad i iPhone), Android, Blackberry, i dr. Ext JS, koji upravo ovih dana doživljava svoju četvrtu inačicu, predstavlja framework za izradu bogatih aplikacija distribuiranih putem Internet preglednika kojeg koriste milijuni developera diljem svijeta.

Ovo je prva takva konferencija u Europi, što je privuklo interes profesionalaca sa cijelog kontinenta i time predstavlja izvanrednu priliku za umrežavanje i razmjenu iskustava, ali i poslova.

Raspored predavanja je prilagođen i za početnike koji se tek žele uključiti u razvoj web aplikacija. Kroz program prvog dana će se prezentirati potpuni tijek i metodologija pristupa pri izradi web aplikacija korištenjem Ext JS-a, Sencha Toucha, Google Web Toolkita te prilagodbe sa postojećih razvojnih okolina.

Period povoljne kupnje ulaznice je produžen zaključno s utorkom, 19. travnja, 2011. Registrirati se možete ovdje.

Pročitajte više