U Banjoj Luci pretučen bojnik Oružanih snaga BiH, tukli ga dok nije pao u nesvijest

Naselje Starčevica Ilustracija: Pixsell/Dejan Rakita

PRIPADNIK Oružanih snaga BiH, bojnik S. Č., zadobio je teške tjelesne ozljede nakon što je pretučen u jednom banjolučkom ugostiteljskom objektu. Prema riječima svjedoka, pripadnik OS BiH je zadobio povrede u noći s 26. na 27. studenog u lokalu u naselju Starčevica u Banjoj Luci, piše Klix.ba.

Prema dostupnim informacijama, napale su ga tri osobe iako ranije nije bilo nikakvih problema. U trenutku napada, bojnik nije bio u uniformi Oružanih snaga. Zbog teških tjelesnih povreda zbrinut je u Sveučilišnom kliničkom centru, ali je van životne opasnosti.

Konobaricu ugrizli za šaku

Podsjetimo, iz Policijske uprave Banja Luka jučer su priopćili da su uhićene tri osobe nakon što je prijavljeno da su u nedjelju, u 10:15, nakon verbalne rasprave napale jednu osobu i nanijele joj tjelesne povrede.

Uhićeni su testirani na alkohol te je kod M.T. utvrđeno 1.8 promila, kod N.K. 1.9 promila dok je M.P. imao blizu dva promila alkohola u krvi. Dodaje se da su pijani muškarci bez povoda napali jednog gosta kafića i tukli ga raznim predmetima dok nije izgubio svijest. Tijekom napada je povrijeđena i konobarica koju je jedan od napadača ugrizao za šaku.

Pročitajte više