U bolnici pokrali majku 12-godišnjeg zadarskog plivača stradalog u nesreći na autocesti

MAJCI jednog od teško ozlijeđenih 12-godišnjih plivača iz Zadra, koji su prije nekoliko dana stradali na autocesti na povratku s plivačkog natjecanja u Dubrovniku, netko je na Dječjem odjelu splitskog KBC-a ukrao lisnicu s ispravama! Krađa je prijavljena policiji, koja sad pokušava ući u trag drskom kradljivcu, kojeg ni teška tragedija nije omela da dođe do dvije tisuće kuna gotovine. 

S lisnicom nestale i isprave

Krađa se dogodila dok je majka bdjela uz svog teško ozlijeđenog sina. S lisnicom su nestale i isprave pa se ukupna šteta procjenjuje na tri tisuće kuna. Suprug pokradene nije htio komentirati slučaj. Zamolio je za razumijevanje i potvrdio da su policiji prijavili krađu lisnice u bolnici.

Sudar sa HAC-ovom ralicom

Trojica 12-godišnjih plivača zadarskog kluba Jadera zadobila su teške ozljede u sudaru njihova monovolumena Seat Altea s ralicom. Policija je utvrdila da se ralica polukružno okretala, no to su u HAC-u oštro demantirali i zatražili neovisno vještačenje. Trener malih Zadrana nije bio raspoložen razgovarati s novinarima o nesreći. Sudeći po fotografijama, u ralicu se zabio velikom brzinom.

Pročitajte više