U Botincu u sudaru s traktorom poginuo motociklist, preminuo i drugi ozlijeđeni kod Šibenskog mosta

MOTOCIKLIST čiji se identitet još ne zna poginuo je prijepodne u Botincu u sudaru s traktorom, izvijestila je zagrebačka policija.

Vozač motora naletio je oko 11 sati u ulici Dubci na traktor i poginuo na mjestu nesreće. Traktor se od siline udarca prevrnuo bočno, a u policiji još ne znaju je li traktorist ozlijeđen.

Promet je preusmjeren preko Brezovice, a očevid je još u tijeku, kažu u policiji.

I drugi ozlijeđeni u sudaru kod Šibenskog mosta umro u bolnici

U šibenskoj Općoj bolnici noćas je umro 52-godišnji S. M. iz Kaštel Kambelovca koji je u jučer u prometnoj nesreći kod Šibenskog mosta teško ozlijeđen, izvijestila je danas šibenskokninska Policijska uprava.


On je bio jedan od dvojice suputnika u zastavi 750, šibenskih registracijskih oznaka, koju je iz pravca Vodica vozio 55-godišnji Šibenčanin.

Nesreću kod Šibenskog mosta skrivio je 25-godišnji vozač opel vectre, državljanin BiH iz Travnika, koji kod skretanja na parkiralište motela "Panorama" nije propustio zastavu 750 iz suprotnog smjera. U sudaru je zastava 750 odbačena na nogostup, nakon čega je prednjim dijelom udarila u betonski ogradni zid.

Vozač u tom automobilu je ubrzo preminuo u šibenskoj bolnici, a njegov 22-godišnji sin i 52-godišnjak iz Kaštel Kambelovca teže su ozljeđeni. S lakšim ozljedama prošle su dvije putnice u opel vectri, dok su vozač i sedmogodišnji sin jedne od putnica neozlijeđeni.

Pročitajte više