Zbog ulične prodaje heroina u Crnoj Gori uhićen službenik Uprave policije

Ilustracija: Shutterstock

POLICIJA Crne Gore priopćila je da je pet osoba uhićeno zbog sumnje da su počinile kazneno djelo neovlaštene proizvodnje droge i stavljanja u promet opojnih droga. Među uhićenima je i službenik Uprave policije D. LJ. (30), prenosi Telegraf.

Priopćeno je da su službenici Odjela sigurnosti Podgorice zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala u koordinaciji s Višim državnim tužiteljstvom u Podgorici realizirali višemjesečnu policijsku akciju kodnog naziva Lovka. Akcija je bila usmjerena na uhićenje uličnih prodavača heroina na području Podgorice.

Danas su zbog sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja opojnih droga u promet uhićeni spomenuti službenik policije D.LJ., D.K (24), S.S. (24) I T.Š. (27). Svi osumnjičeni su iz Podgorice.

Policija im pronašla travu, heroin, oružje, novac...

Danas su pripadnici Uprave policije po nalogu suca Višeg suda u Podgorici napravili pretrese stanova i drugih prostorija osumnjičenih. Također, pretresli su im i vozila.

Tijekom ove višemjesečne akcije policija je oduzela ukupno 230 grama heroina, oko 120 grama trave, novac u iznosu 23.345 eura, četiri vozila, 105 komada streljiva te dvije digitalne vage za precizno mjerenje, prenosi Telegraf. 

Sumnja se da pronađeni novac potječe od ulične prodaje droge.

 

Pročitajte više