U izgorjelom autu na autocesti A3 poginuli otac i tri godine stara kćerkica

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

U TEŠKOJ nesreći koja se dogodila jučer oko 15 sati na autocesti A3 kod Slavonskog Broda poginule su dvije osobe.

Policija je danas poslijepodne javila kako se radi o muškarcu i djevojčici.

"Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva obavljena je obdukcija smrtno stradalih osoba u slijetanju i požaru vozila na autocesti A3. Rezultati obdukcije su pokazali da se radi o odrasloj muškoj osobi i mlađoj ženskoj osobi starosti oko tri godine", stoji u priopćenju policije koje su mediji dobili oko 16 sati.

"Policijski službenici u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju činjenica vezanih uz ovaj događaj", stoji dalje u priooćenju.

Poginuli otac i 3-godišnja kćerkica, otac najavio ovakav scenarij?

Prema neslužbenim informacijama, u nesreći je poginuo J. Ž. i njegova nepune tri godine stara kćerkica R. koju je imao s bivšom suprugom.

Uz to, pojavila se informacija da je muškarac porukom najavio mogućnost ovakvog scenarija, javlja slavonskobrodski portal SBplus.

Policija je jutros objavila detalje nesreće. 

Izgorjeli u prevrnutom autu

"U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva, obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je jučer (8. rujna), u 15.05 sati, na sjevernoj strani autoceste A3, u blizini Bukovlja, došlo do slijetanja i zapaljenja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka.

Pritom je probijena zaštitna žičana ograda te je došlo do prevrtanja osobnog automobila, koje je završilo na krovu u šipražju.

Osobni automobil je u cijelosti izgorio. Također je utvrđeno da su se u vozilu nalazile dvije osobe koje su pritom smrtno stradale.

Nastavlja se daljnji rad i suradnja policije i Županijskog državnog odvjetništva u cilju utvrđivanja identiteta smrtno stradalih osoba te drugih važnih činjenica, a po utvrđenom slijedi obavijest", priopćili su iz Policijske uprave brodsko-posavske. 

Pročitajte više