U Karlovačkoj županiji antiepidemijske mjere daju rezultate, nema novooboljelih

Foto: Pixsell

U KARLOVAČKOJ županiji od petka nema novooboljelih, a tijekom subote policija nije zabilježila kršenje mjera za sprječavanje širenja infekcije koronavirusom, doznaje se u nedjelju u županijskom Stožeru civilne zaštite.

U Karlovcu je jučer policija provjerila svih 68 kafića i nitko nije kršio zabranu rada, rekla je glasnogovornica Stožera Ivana Rumenović Novinić.

Stožer: Zahvaljujemo svim građanima

„Zahvaljujemo svim građanima Karlovačke županije što se pridržavaju propisanih sigurnosnih mjera, čiji su rezultati već vidljivi, te ih pozivamo da unatoč lijepom vremenu ostanu doma i suzdrže se od druženja“, rekla je Rumenović Novinić.

U Karlovačkoj je županiji prvooboljelom pacijentu covid-19 dijagnosticiran 13. ožujka te je do ove nedjelje, u 25 dana, oboljelo 24 pacijenta. Međutim samo dvoje u posljednjih sedam dana.

S ovom je nedjeljom hospitalizirano šest osoba u karlovačkoj općoj bolnici, jedna u Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ u Zagrebu, 16 je na kućnom liječenju pod epidemiološkim nadzorom, dok je jedan oboljeli preminuo.

Pročitajte više