U KB-u Dubrava otvorena poliklinika privatnog osiguranja

U KLINIČKOJ bolnici (KB) Dubrava danas je otvorena Poliklinika privatnog zdravstvenog osiguranja, koju su zajednički osnovali Croatia osiguranje i KB Dubrava.

Na površini od 700 četvornih metara smještene su specijalističke ordinacije i dijagnostički laboratoriji u kojima će se korisnicima nuditi različite zdravstvene usluge.

U poliklinici će biti obavljani internistički, ortopedski, ginekološki, fizijatrijski, oftamološki i dermatološki pregledi.

Direktor službe za dopunsko i privatno osiguranje Croatia osiguranja Davor Ivanda rekao je da nosiocima police dopunskog osiguranja žele pružiti viši standard zdravstvenih usluga.

Zamjenik ravnatelja KB-a Dubrava Ivan Lukovnjak kaže kako će u poliklinici raditi najkvalitetniji zdravstveni stručnjaci koje bolnica ima, a planira se s istom osiguravajućom kućom otvoriti i dnevnu bolnicu.

Po Lukovnjakovim riječima, bolnička uprava na taj način koristi dosad neiskorišten prostor u prizemlju gdje je prije bila smještena infektologija, a radom u poliklinici namjeravaju opravdati i potrebe za radnicima, s obzirom da u bolnici trenutno imaju višak zaposlenih.

Pročitajte više