U Londonu kod 13-godišnjakinje nađena jurišna puška M-16!

U JUŽNOM Londonu policija je privela 13-godišnju djevojčicu nakon što je u njezinoj garderobi u stanu pronađena jurišna puška M-16, razorno oružje koje može ispaliti i do 900 metaka u minuti!

"Svi na pod!"

Oko 15 do zuba naoružanih i oklopljenih specijalaca pohitalo je prema stanu nakon što im je dojavljeno da se tamo nalazi puška. Specijalci su provalili u stan te, kao u filmu, povikali: "Svi na pod!" Nakon pretrage, puška je pronađena u garderobi, zamotana u odjeću. Voditelj operacije, narednik Birmingham, rekao je kako su dobili informaciju da je u tom stanu živio jedan mladić, inače član bande, te da je znao za to oružje.

"Ljudi neka znaju da ćemo i dalje poduzimati takve upade jer takvo oružje na ulicama nećemo tolerirati", rekao je narednik. Nakon što je djevojčica pritvorena te kasnije puštena uz jamčevinu, novinari su doznali da se očekuju nova uhićenja. U članku koji potpisuje Daily mail nije bilo ni riječi o djevojčinim roditeljima, kao ni o tome u kakvoj je vezi 13-godišnjakinja bila sa spomenutim članom bande.

Pročitajte više