U Madridu nestala Ana Knežević. Procurile čudne poruke: "Bivši muž me zlostavljao"

Foto: Facebook

Ane Knežević je u veljači misteriozno nestala u Španjolskoj, kamo se preselila u prosincu prošle godine nakon razvoda od supruga, Srbina Davida Kneževića. Ana je inače rođena u Kolumbiji, od 2008. živi u SAD-u (ima dvojno državljanstvo), a do prošlog je ljeta bila u braku s Davidom Kneževićem (35), s kojim je vodila privatni posao. 

Američki mediji nedavno su objavili prepisku između Ane i njezine prijateljice, u kojoj se vidi da je nestala žena imala loš odnos s bivšim suprugom. Zadnji put je viđena 2. veljače oko 22 sata ispred stana koji je unajmljivala u luksuznom dijelu Madrida. 

Čudne poruke

Dan nakon nestanka njena najbolja prijateljica Sana s Aninog broja telefona primila je čudnu poruku u kojoj stoji da je na ulici upoznala divnog muškarca i da ide s njim na nekoliko dana izvan grada. Od tada Anu više nitko nije ni čuo ni vidio. Američki mediji objavili su Anino dopisivanje s prijateljicom, u kojem se spominje nevjera njenog bivšeg muža. 

"Bilo je to da je imao ljubavnicu u Bogoti. Bio je tamo s njom čak i dok sam ja bila s njim i pokušavala popraviti stvari kod terapeuta za parove i dok je vikao na mene da sam kuč** što ga osuđujem pred drugima ("zašto sam jedina loša stvar bila ja", "problem sam bila samo ja")", stoji u poruci koju je poslala Ana.  

"Pravio je planove s njom. Kasnije sam shvatila da me ostavio kao psa na ulici u Beogradu. Mislim da to ne mogu oprostiti. A o seksu ti neću ni pričati. Užasno za mene. U tom trenutku sam već bila zlostavljana. Jako agresivno. Tako da stvarno ne mogu...", dodala je. 

Posprejane sigurnosne kamere

Oglasio se i Davidov odvjetnik navevši da je David vrlo zabrinut i da želi da se Anu nađe što prije. "Postojali su razlozi da se brak ovog para okonča nakon 13 godina. Razlog je taj što se ovaj par razdvojio prije otprilike četiri mjeseca i planirao je razvod zbog osobnih stvari koje su se dogodile između njih", navodi odvjetnik. 

"Upravo ste pokazali poruku koju vam je dao jedan od njenih prijatelja. Uvjeren sam, na osnovu razgovora koje sam vodio s klijentom, da su oboje bili nezadovoljni u braku", dodao je. 

Prema policiji, nepoznata osoba je u noći nestanka Ane Knežević ušla u zgradu u Madridu, u kojoj je ona živjela, i obojila sprejom sigurnosne kamere, i to samo pola sata prije nego što su je susjedi posljednji put vidjeli, piše Blic

Dan kasnije s njenog su mobitela poslane neobične poruke koje su odmah pobudile sumnju kod njenih prijateljica. Uznemirene, one su se čule s ljudima s kojima je Ana bila u kontaktu i dobile još čudnije odgovore. 

Policija tijekom pregleda stana nije pronašla ništa sumnjivo

Kako prenose mediji, jedna od njih je, dok je prilazila stanu, primijetila neobičnu situaciju pa se krenula raspitivati po susjedstvu jesu li vidjeli Anu. Tada su joj susjedi ispričali da je netko 2. veljače pokušao provaliti u zgradu. 

"Policija je odmah reagirala, međutim, tijekom pregleda stana nisu zatekli ništa što bi bilo sumnjivo. Stan je bio zaključan iznutra, poluprazan i malo neuredan, dok su Anina putovnica, laptop i ostale osobne stvari ostali unutra", prenose mediji. 

Ana je prijateljima i obitelji prije nestanka najavila da će ići s prijateljima u Barcelonu na jedan dan. Međutim, kada je prijatelj s kojim je trebala otputovati došao na stanicu, Ane nije bilo. 

"Ništa od toga jednostavno nije imalo smisla"

Sana je kazala da su poruke koje je primila od Ane bile jako čudne te da su pisane na engleskom i španjolskom jeziku. "Ona tako nešto sigurno ne bi učinila, to je neodgovorno ponašanje koje ne sliči Ani", rekla je Sana koja je primila poruku na engleskom jeziku. 

Objasnila je da je poruka napisana u stilu koji nije Anin, bez emocija. Poruka na španjolskom jeziku bila je toliko bezlična da izgleda kao da ju je složio Google prevoditelj. 

"Ništa od toga jednostavno nije imalo smisla. Pokušala sam odgovoriti i rekla da sam zabrinuta za nju. No poruke joj nisu dostavljene. Ona nije otišla svojom voljom. Odvedena je protiv svoje volje, a ne znam tko ju je odveo", rekla je Sana. Anina prijateljica ispričala je kako se Ana nikad nije žalila ili govorila da ju je strah supruga. 

Pročitajte više