U Međimurju silovao djevojku (20) dok je šetala psa

Screenshot: Google Street View

U TRAVI kod nadvožnjaka koji od Orehovice vodi prema Podbrestu sredinom prosinca silovana je 20-godišnja djevojka, javlja portal emedjimurje.

Policija o silovanju nije izvijestila, a nakon ispitivanja osumnjičenog 20-godišnjaka oglasilo se Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu. Objavili su tek da je 20-godišnjakinja silovana u jednom mjestu na području Međimurske županije, a osumnjičenik je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Djevojka se opirala i izgrebala silovatelja

Portal emedjimurje je iz pouzdanih izvora doznao da je žrtva 20-godišnja djevojka koja je, kao i svake večeri, na toj lokaciji šetala psa. Silovana je u travi, nadomak nadvožnjaka, a počinitelj je njen vršnjak iz Podbresta.

Djevojka se opirala i izgrebala silovatelja, ali on nije prestajao s napadom. Tijekom napada napravio je "bez njenog pristanka sa spolnim odnošajem izjednačenu spolnu radnju", stoji u službenom priopćenju.

"Ovo je strašno" 

Napad je prijavio prolaznik koji je uočio da se nešto događa i pozvao policiju. "Ovo je strašno, izražavam žaljenje zbog toga što se dogodilo i najstrože osuđujem takav čin. Ne mogu ni zamisliti kako je ljudima, svi imamo obitelji i djecu", rekla je o slučaju silovanja načelnica Orehovice Dijana Novak. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više