U nesreći na Floridi osam mrtvih, 40 ozlijeđenih. Uhićen pijani vozač

Screenshot: Fox News

Vozač kamionet je uhićen na Floridi nakon što je udario u autobus pun radnika pritom  usmrtivši osam ljudi. 40 ljudi je ozlijeđeno. Vozač kamioneta je bio pijan.

Nesreća se dogodila ujutro oko pola sedam po lokalnom vremenu, u autobusu su bile 53 osobe, a strahuje se da će biti još mrtvih jer su neki ozlijeđeni u kritičnom stanju.

Nakon sudara kamioneta i autobusa, autobus je skrenuo s ceste, udario u ogradu i prevrnuo se. Na mjesto nesreće vrlo brzo je stiglo više od 30 kola Hitne pomoći.

Ukupno 40 osoba prebačeno je u bolnicu, od kojih je osam teško ozlijeđeno i nalaze se u kritičnom stanju. Hospitaliziran je i vozač kamiona.

Radnici iz autobusa trebali su stići na  farmu Cannon Farms u Dunnellonu, gdje je tog dana trebala započeti berba lubenica.

Nakon nesreće, iz Cannon Farmsa su putem društvenih mreža objavili da će biti zatvoreni u znak poštovanja prema stradalima i njihovim obiteljima.

We will be closed today out of respect to the losses and injuries endured early this morning in the accident that took...

Objavljuje Cannon FarmsUtorak, 14. svibnja 2024.

Nastavlja se istraga oko nesreće, a pokrenuta  je i GoFundMe akcija kako bi se pomoglo obiteljima poginulih i onima koji su ozlijeđeni.

I know a lot of you have been asking how you can help. Here is a GoFundMe that has been set up. We appreciate you!! Thank you all so much!

Objavljuje Cannon FarmsUtorak, 14. svibnja 2024.

Pročitajte više