U Neumu uhićen sin Hanke Paldum. Djevojku prisiljavao na spolni odnos?

Hanka Paldum i sin Mirzad Brkić Foto: Robert Anic/PIXSELL

MIRZAD BRKIĆ (36), sin pjevačice Hanke Paldum, uhićen je u Neumu zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao djevojku (26) te je prisiljavao na seksualni odnos, javlja Bljesak.info.

Brkić je uhićen nakon što je žena u čijoj su kući navodno oboje boravili na ljetovanju pozvala policiju. 

Informacije o prijavi i lišavanju slobode osumnjičenog novinarima je potvrdio Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije. 

''Ženska osoba prijavila je telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gdje stanuje jedna muška osoba, M. B., 1985. godište, iz Sarajeva, tijekom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću iz Sarajeva, koja je 1995. godište'', rekao je Marić, nadodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos.

Djevojka je policajcima izjavila da je maltretirana i da je seksualno zlostavljana.

Brkić je nakon uhićenja prevezen u Mostar. Krim-obradu nastavili su policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ.

Kako javlja Faktor.ba, Brkić je nakon ispitivanja pušten na slobodu. 

2014. drogiran izazvao prometnu, teško ozlijedio tri pješakinje

Inače, Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima te je, kako su mediji ranije pisali, proglašen krivim za prometnu nesreću u siječnju 2014. godine, a u kojoj su teško ozlijeđene tri pješakinje.

Poslije nesreće Brkić je podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstatirano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Brkić se, kako su tada mediji pisali, na zadnjem ročištu izjasnio da nije kriv.

Osuđen je na dvije godine zatvora, a sud je naložio da kaznu izdržava liječenjem u psihijatrijskoj klinici te mu je na godinu dana oduzeta vozačka dozvola.

Pročitajte više