U Petrinji i Sisku dvoje djece teško ozlijeđeno u prometnim nesrećama

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila jučer oko 17 sati u Petrinji teško je ozlijeđena 8-godišnja djevojčica, dok je u drugoj nesreći oko 18,50 sati u Sisku teško ozlijeđen 12-godišnji dječak.

Djevojčica u Petrinji je ozlijeđena kada je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Na nju je svojim automobilom naletjela 24-godišnja vozačica te je djevojčica ubrzo vozilom Hitne pomoći sa teškim ozljedama prevezena u Opću bolnicu Sisak. Protiv 24-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

U drugoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 18,50 sati dogodila u Sisku teško je ozlijeđen 12-godišnji dječak. Ozlijedio se kada je na biciklu bez kacige izašao iz dvorišta na cestu te je udario u automobil koji je vozila 44-godišnjakinja. Dječak je nakon sudara pao na cestu i teško se ozlijedio. Protiv dječakove majke će biti podnesen optužni prijedlog jer 12-godišnjak nije smio upravljati biciklom bez izdane potvrde da je za to osposobljen ili osobe starije od 16 godina.

Pročitajte više