U podcast nam je došao čovjek koji stoji iza prvog hrvatskog mobilnog novčanika

STOJITE već 20 minuta u banci i pitate se što je vama to trebalo? Držite u rukama nekoliko desetaka papira, brinete se jeste li uzeli sve papire i hoće li biti potrebno izvaditi krv da otvorite običan račun. A koliko će to tek koštati?

Ako vam ovaj scenarij zvuči poznato, možda je vrijeme da razmislite o Aircashu - aplikaciji koja vam omogućuje da primite, šaljete i dižete novac kad god i kako god želite.

U žutu fotelju u sklopu Index Podcasta uskočio nam je Hrvoje Ćosić, jedan od osnivača Aircasha i direktor istoimene tvrtke. Pitali smo ga kako je uopće došao na ideju da osnuje Aircash, kako je došlo do suradnje s Mastercardom i kako vidi razvoj svoje tvrtke za 10 godina.

U videu ispod pogledajte što nam je otkrio.

Jeste li znali da s aplikacijom Aircash možete platiti i razne usluge koje svakodnevno koristite kao što su ENC, bonovi, parking i slično? Odnedavno je tu i Aircash Mastercard kartica koja donosi bezbroj pogodnosti. Može se nabaviti na kioscima Tiska, iNovina i Ininim benzinskim postajama za 30 kuna, može se koristiti bilo gdje u svijetu, sigurna je i s njom se bez ikakvog straha može kupovati online.

Više detalja pogledajte ovdje.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Aircashom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Produkcija: DD Video Lab

 

Pročitajte više