U podrumu kuće u Srbiji pronađeno tijelo, bilo je prekriveno betonom

Foto: Google Street View

U PODRUMU kuće u kojoj je u ponedjeljak pronađeno beživotno tijelo tridesetosmogodišnje žene, policija je sinoć pronašla leš prekriven betonom. Kuća se nalazi u selu Veliko Trnjane u blizini Leskovca u Srbiji.

“Leš je pronađen, naložena je obdukcija, očevid je u tijeku i bit će nastavljen sutra”, rekla je sinoć glasnogovornica PU Leskovac Marija Sokolović za Kurir.

Iako u policiji kažu da još uvijek ne znaju identitet osobe čije tijelo je pronađeno, Kurir je objavio izjavu anonimnog izbora koji kaže da se radi o suprugu 38-godišnje žene.

Ljubavnik sve prijavio policiji?

Navodno je policija pronašla tijelo nakon što je ljubavnik otišao na policiju i prijavio da je 38-godišnjakinja ubila svog supruga i tijelo sakrila u podrumu kuće.

“Ona je uspješno lagala obitelji i djeci kako je on otišao raditi negdje u inozemstvo i da je ona u kontaktu s njim. Nakon što se, kako se sumnja, sama ubila, ljubavnik je otišao na policiju i sve priznao”, rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Beživotno tijelo žene je pronađeno u pomoćnoj zgradi u dvorištu kuće, a njen nestanak je prijavljen prije nekoliko dana.

Pročitajte više

 

Pročitajte više