U prometnoj nesreći kod Dugopolja stradali Pudarovi roditelji i brat

RODITELJI trenera Hajduka Ivana Pudara i njegov brat sudjelovali su u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 18 sati dogodila kod Dugopolja.

Iako nam u policiji nisu mogu potvrditi o kome se radi, pomoćni trener Hajduka Mario Čutuk pojavio se na novinskoj konferenciji nakon utakmice na Poljudu te kazao kako Pudara nema jer je hitno morao u bolnicu budući da su mu u prometnoj nesreći u Dugopolju stradali majka, otac i brat.

Iz splitske policije doznajemo kako je do nesreće u Dugopolju došlo, u zoni "Podi" te da su se sudarila dva osobna vozila.

Suvozačica iz jednog vozila, 71-godišnjakinja iz Kaštel Lukšića zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život te je hitno prebačena u splitsku bolnicu, a navodno se radi o Pudarovoj majci. Sve druge osobe koje su sudjelovale u nesreći navodno nisu ozlijeđene ili su lakše ozlijeđene.

Pudar je netom prije početka te tijekom cijele utakmice izgledao dosta potresen, prenose nam kolege koji su bili na utakmici, pa se pretpostavlja da je za nesreću saznao prije početka utakmice.

Više o nesreći te o uzrocima nesreće bit će poznato tijekom jutarnjih sati.

A.H.
Foto: V.G.

Pročitajte više